Troligtvis en av de mer kontroversiella förändringarna i mitt ultralätta liv. Att släppa taget om 12 par kalsonger. Några som jag gillade och några jag inte gillade särskilt mycket. Nu har jag tre par under resten av mitt liv, varken mer eller mindre.

Du kan läsa mer om hur jag tidigare gjorde liknande förändringar i min garderob. Då handlade det om strumpor, att byta ut alla gamla strumpor mot bara två par. Också ett livslångt skifte och löfte.

Nu detta, detta är lite mer kontroversiellt, antar jag. En vän sa skämtsamt (med en touch av allvar): ”Det gör mig arg att höra att du ska göra detta.”

Röran från mitt tidigare liv.

Nåja, vi väljer alla vår väg i livet och jag väljer att byta ut tolv par kalsonger mot 3 par. Aldrig kommer jag behöva bry mig om hur många kalsonger jag ska ta med mig på nästa resa. Jag tar med mig alla. Alltid.

Ännu ett skifte mot mer lätthet. Och så blev jag mjukare (ekologisk-merinoull-himmelsk-mjuk). Jag blev till och med lite mer disciplinerad (behöver tvätta ett par om dagen). Nästa steg är att göra detta med alla mina andra plagg…

Comments are closed.