En eld fanns alltid inom mig. Stark och intensiv sprakade den länge för mig och mitt. Jag åstadkom mycket: Två egna firmor. Två hus. Teaterpjäser. Resor över världens alla hörn.

Sen slogs lågan ut ett tag.

Elden hade varit mitt ankare i livet. Jag förlitade mig på att jag var snabb på att tänka och agera effektivt. Jag var förvirrad när den försvann. Rädd och fylld av mycket psykologisk stress.

Men tiden var inne för att hitta ett djupare ankare.

Och nu när elden är tillbaka så inser jag att många andra aldrig riktigt smakat på sin egen eld, så de vet inte riktigt vad det är att åstadkomma sina drömmar. Så visst fan ska jag hjälpa dem att lyckas med det.

Säg att du har en idé inom dig, något du vill uträtta. Jag hjälper dig att visualisera, planlägga, skapa. Helt enkelt: jag hjälper dig att manifestera. Och ännu bättre: Vill du göra business av det? Du skickar några bilder som är från dig och som på olika sätt beskriver din idé. Då gör jag en webbsida åt dig med detsamma så att du kan se möjligheterna med din idé bättre. (Det tar oftast mindre än ett dygn för mig att göra en sådan webbsida.)

Sen kan jag hjälpa dig med bokföring, marknadsföring, formulera texter och mycket annat.

Vi kommer överens om ett pris.

Hör av dig.

Comments are closed.